Stream Online Logo Wide White
Stream Online Logo Wide White

Tapahtumat suorana lähetyksenä verkossa

Tietosuojaseloste

Ketä olemme

Sivustomme osoite on:
https://streamonline.fi

Sivustoa hallinnoi ja ylläpitää:
Wiisas Crew Oy
Y-tunnus: 3143265-8
Osoite: Aittatie 1, 87830 Nakertaja
Sähköposti: tuki [ät] wiisas.fi
Puhelin: +358 45 7834 8381

Tietosuoja ja Evästeet

Tietosuoja

Laatimispäivä 1.10.2020

Käyttäessäsi palvelujamme Sinua saatetaan pyytää antamaan myös henkilökohtaisia tietoja. Näihin kysymyksiin vastaaminen on aina vapaaehtoista. Henkilökohtaiset tietosi tallennetaan ja niitä käsitellään Suomen tietosuojamääräysten mukaisesti.

Kotisivujemme kautta kerättyjä henkilökohtaisia tietoja käytetään joko sopimuksen laatimiseen ja yhteydenottosi käsittelyyn. Tietojasi voidaan käsitellä ja käyttää myös neuvonnan, mainonnan ja uutisointitarkoituksiin vain, mikäli olet antanut tähän erikseen suostumuksesi. Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietoja voidaan käyttää seuraaviin tarkoituksiin:

Analysointiin ja profilointiin, Wiisas Crew Oy:n markkinoinnin, mainonnan ja / tai suoramarkkinoinnin suuntaamiseen. Sivustoon ja palveluiden viestintään, asiakkuuksien hoitamiseen, markkinatutkimuksiin sekä sähköinen suoramarkkinointi henkilötietolain ja sähköisen viestinnän tietosuojalain mukaisesti.

Rekisteröitävät tiedot

Henkilörekisteriin voidaan merkitä seuraavan ryhmittelyn mukaiset tiedot rekisteröidyistä:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matkapuhelinnumero
  • Osoitetiedot
  • Yrityksen nimi
  • Analyysi ja profiilitiedot
  • Käyttäjän IP-osoite ja siirtymiset, maatiedot
  • Selaintyyppi, käyttöjärjestelmä
  • Rekisteröimistiedot
  • Käyttäjätunnus, salasana tai muu yksilöllinen tieto
  • Maksuyhteystiedot
  • Asiakaspalautetiedot
  • Tilaustiedot

Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan Wiisas Crew Oy:n asiakastiedoista ja järjestelmistä sekä mahdollisesti yleisesti saatavilla olevista internet tietolähteistä tai työkaluista.

Tietojen luovutus

Rekisteriin kerätään tilastotietoja verkkokauppatilauksien yhteydessä. Rekisterinpitäjä ei luovuta sivustokäyttäytymistietoja ulkopuolisille.

Voimme luovuttaa henkilötietojasi käyttötarkoituksia varten voimassa olevan henkilötietolainsäädännön mukaisesti. Sivuston välityksellä antamiasi tietoja voidaan luovuttaa mm.

  • Sivuston ja palveluidemme toteuttamiseen osallistuville palveluntarjoajille
  • Maksupalvelun tarjoajille
  • Yhteistyökumppaneille markkinointitarkoituksiin, ellet ole sitä erikseen kieltänyt
  • Viranomaisille siinä tapauksessa, että laki tai muu tärkeä etu niin vaatii

Tietojen tarkastusoikeus ja korjaaminen

Rekisteröidyllä on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on tallennettu. Tarkastuspyyntö on tehtävä kirjallisesti ja lähetettävä allekirjoitettuna Wiisas Crew Oy:n sähköpostiin tai normaalin postin välityksellä.

Rekisteröidyllä on lisäksi henkilötietolain 29 §:n mukaisesti oikeus vaatia rekisterissä olevan virheellisen tiedon korjaamista. Tietojen korjauspyynnössä on yksilöitävä korjattava virhe ja ilmoitettava korjatut tiedot. Kirjallinen korjauspyyntö on lähetettävä allekirjoitettuna Wiisas Crew Oy:n sähköpostiin tai normaalin postin välityksellä.

Wiisas Crew Oy vastaa viimeistään kahden arkipäivän kuluessa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin.

Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa rekisteröidyn vaatimuksesta.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina tietoverkko ja palvelinkumppanin sekä suunnittelulaitteistoissa, jolla rekisteri mahdollisesti sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kielto-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojensa luovuttaminen ja käsittely suoramainontaa ja muuta markkinointia varten.

Käsiteltävät henkilötiedot

Palveluntarjoaja käsittelee seuraavia henkilötietoryhmiä:

  • Nimi / Yrityksen nimi
  • Sähköposti
  • Puhelinnumero
  • Viesti
  • Verkkotunnistetietoja kuten evästeitä tai IP-osoitteita
  • Suojattu javascript API

Salassapito

Wiisas Crew Oy:n henkilöstöllä on jatkuva vaitiolovelvollisuus.

Evästeet

Eväste on pieni tekstitiedosto, joka kopioidaan kotisivulta kovalevyllesi. Evästeet eivät aiheuta vahinkoa tietokoneellesi, eivätkä ne sisällä viruksia.
Internetsivujemme evästeet eivät kerää mitään henkilökohtaisia tietoja ja voit milloin tahansa estää evästeet selaimesi asetuksista.

Internetsivuillamme olevia evästeitä käytetään pääsääntöisesti vain anonyymeja ja käyttäjäystävällisyyden parantamiseen. Toisinaan evästeet saattavat olla hyödyllisiä myös muihin erityisiin tarkoituksiinkin.

Lisätietoa evästeestä: Lue lisää

Jakamistyökalu

Verkkosivut sisältävät upotettuja ”jaa”-painikkeita, jotta käyttäjä voi jakaa sisältöä sosiaalisen median kanavien kautta, kuten Facebook, Twitter ja muita vastaavia palveluita. Nämä sivustot saattavat asentaa evästeitä kun olet kirjautuneena näihin palveluihin.

Wiisas Crew Oy ei pysty vaikuttamaan näiden evästeiden asennukseen tai käyttötarkoituksiin. Lisätietoja näiden kolmansien osapuolten evästeistä löydät kyseisten palveluiden kotisivuilta.

Kävijäseuranta

Tällä verkkosivustolla käytetään käyttäjäseurannassa Google Analytics -ohjelmistoa, jonka tarjoaa Google Inc. (myöhemmin ”Google”). Sekä sekä Facebook Pixel -ohjelmistoa, jonka tarjoaa Facebook Inc. (myöhemmin ”Facebook”). Seurantaohjelmien javascript-koodi ajetaan palvelussa jokaisella sivulatauksella. Google Analytics ja Facebook Pixel yksilöi käyttäjän ns. evästeillä (engl. cookies), jotka ovat selaimen koneellesi tallentamia tekstitiedostoja. Sivuston käyttöä koskevat tiedot välitetään ja säilytetään Googlen sekä Facebookin palvelimilla.

Evästeillä kerätty käyttäjätieto on anonyymia. Käyttäjä voi estää evästeiden käytön valitsemalla selaimensa asetuksista evästeiden estämisen.
Tällöin käyttäjä ei välttämättä voi käyttää hyväksi kaikkia sivuston toiminnallisuuksia. Käyttämällä näitä verkkosivuja käyttäjä hyväksyy Googlen ja Facebookin tiedonkeruun yllä mainittuihin käyttötarkoituksiin.

Google Analytics sekä Facebook Pixel kerää tietoa myös kävijöiden kiinnostuksen kohteista sen perusteella millaisilla sivustoilla kävijän selain on käynyt Google Display Network ja / tai Facebook Advertising -verkostossa sekä tämän datan perusteella arvioi kävijän demografia-tietoja. Google Analyticsiin sekä Facebook Pixeliin kertyy vain anonyymia tietoa kävijäryhmien oletetuista kiinnostuksen kohteista sekä kävijäryhmien oletetuista demografiatiedoista. Tietoa vierailluista sivustoista tai yksittäisistä kävijöistä ei kerätä.

Annamme tarkempia tietoja kulloinkin käytössä olevista ohjelmistoista ja niiden tallentamasta tiedosta pyydettäessä. Suurin osa ohjelmistoista on myös mahdollista tunnistaa streamonline.fi sivuston lähdekoodista.

Lisätietoja Googlen analytiikkaseurannasta Googlen tietosuojasivulta sekä Facebookin analytiikkaseurannasta Facebookin tietosuojasivulta.

Pidätämme oikeuden muuttaa tätä tietosuojaselostetta tarvittaessa.