Stream Online Logo Wide White
Stream Online Logo Wide White

LIVELÄHETYKSET / KOTIOTTELUT

Etelä-Portimo -72 Ry

Etelä-Portimo 72 livelähetykset jääkiekko-otteluista.

Olet löytäny tiesi 50-vuotisjuhlakautta viettävän Et-Po 72:n miesten edustusjoukkueen virallisille streamaus sivustolle. Et-Po 72 on Ylitorniolla 6.1.1972 perustettu Lapin vanhin jääkiekon erikoisseura, joka on niittänyt menestystä ja kulttimainetta vuosikymmenten ajan, niin Pohjois-Suomen kuin Pohjois-Ruotsinkin jääkiekkokaukaloissa. Tulevalla juhlakaudella seuran Edustusjoukkue pelaa Miesten II-divisioonan pohjoislohkossa. Täältä pääset katsomaan Lapin vanhimman jääkiekkoseuran edustusjoukkueen kotiottelut suorina live-lähetyksinä.

Lähetyksien katsomiseen tarvitset ilmaisen katselutunnuksen. Lähetykset ovat maksullisia ja sinun täytyy ostaa katseluoikeus. Suosittelemme että luot katselutunnuksen ja / tai kirjaudut sisään ennen katseluoikeuden ostoa.

Huomioithan että katselutunnus on henkilökohtainen. Olemme rajoittaneet käyttöä siten että jos kirjaudut katselutunnuksella sivustolle uudelleen, edellinen kirjautuminen vanhenee. Voit kirjautua vuorokauden aikana kahdesta (2) eri IP-osoitteesta.

KAUSIKORTTI EI SISÄLLÄ TULEVIA LÄHETYKSIÄ

25.03.2022 kello 19.00
01.04.2022 kello 19.00
03.04.2022 kello 18.00 (ei vahvistettu)

Livelähetys

Tämä sisältö on tarkoitettu vain jäsenille.
Stream Online mainoskuva

Osta yksittäisen lähetyksen katseluoikeus ottelupäivänä. Katseluoikeis on voimassa kuluvan vuorokauden.

Tilaa uutiskirje

Saat tuoreimmat uutiset koskien Stream Online -palvelua.